A.H. Riise Family Reserve Solera 1838 42% 70cl Premium Rum fra Saint Thomas

475,00 kr

Lagerstatus: På lager

Hurtigt overblik

En ældre variant af den populære XO.

Næse: Solbær, orange, frugter, frisk, kokos.

Smag: Sød, Cremet, banan, likør blød, orange, krydderier, vanilje

Eftersmag: Lang, tyk sukkerlage midt på tungen

Frugtskål til den søde tand.

Lidt Historie:

Denne eksklusive Rom er skabt som en hyldest til én af de mest markante og entreprenante Danskere, Apoteker og Etatsråd A.H. Riise, som var bosat og virkede på de tidligere Dansk Vestindiske Øer i perioden 1838 til 1878.

Den første Apoteker på Skt. Thomas blev Cand. Pharm Albert Heinrich Riise, som ved Kongelig resolution i 1838 fik privilegium på at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie.
prev
next
A.H. Riise Family Reserve Solera 1838 42% 70cl Premium Rum fra Saint Thomas

Detaljer

En ældre variant af den populære XO. Næse: Solbær, orange, frugter, frisk, kokos. Smag: Sød, Cremet, banan, likør blød, orange, krydderier, vanilje Eftersmag: Lang, tyk sukkerlage midt på tungen Frugtskål til den søde tand. Lidt Historie: Denne eksklusive Rom er skabt som en hyldest til én af de mest markante og entreprenante Danskere, Apoteker og Etatsråd A.H. Riise, som var bosat og virkede på de tidligere Dansk Vestindiske Øer i perioden 1838 til 1878. Den første Apoteker på Skt. Thomas blev Cand. Pharm Albert Heinrich Riise, som ved Kongelig resolution i 1838 fik privilegium på at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?