War Veterans Denmark øl 0,50cl.

45,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Veteran Pilsner er lavet for at vise vores support til de danske Krigs Veteraner og den indsats de yder. Veteran Pilsneren er en klassisk pilsner.
50 cl. Alc. 6% vol., indeholder malt, humle og gær.
En ravfarvet undergæret øl brygget på pilsner, wiener og münchner malt. Fyldig smag af malt med en moderat bitterhed, der kommer fra humlerne Hallertauer og Saaz. Brygget med gær, der er kendt fra øltypen Oktoberfest Bier.
Gundestrup Mejeri og Bryghus giver kr. 2,00 pr. øl der bliver solgt af Veteran Pilsneren til www.bloodofheroesdenmark.dk samt kr. 0,25 til www.familienetværket.dk.
prev
next
War Veterans Denmark øl 0,50cl.

Detaljer

Veteran Pilsner er lavet for at vise vores support til de danske Krigs Veteraner og den indsats de yder. Veteran Pilsneren er en klassisk pilsner. 50 cl. Alc. 6% vol., indeholder malt, humle og gær. En ravfarvet undergæret øl brygget på pilsner, wiener og münchner malt. Fyldig smag af malt med en moderat bitterhed, der kommer fra humlerne Hallertauer og Saaz. Brygget med gær, der er kendt fra øltypen Oktoberfest Bier. Gundestrup Mejeri og Bryghus giver kr. 2,00 pr. øl der bliver solgt af Veteran Pilsneren til www.bloodofheroesdenmark.dk samt kr. 0,25 til www.familienetværket.dk.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?