Alsace vine

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Køb kvalitetsvine fra Alsace regionen!

Alsace er den femte mindste region i Frankrig, og ligger på Frankrigs østlige grænse, i nærheden af Tyskland og Schweiz. Alsace har et skiftende klima, med kolde og tørre vintre og en varm sommer. Vinen fra regionen er hovedsageligt hvid, hvilket kommer fra den stærke tyske indflydelse der har fundet sted. Området er kendt for sine fantastiske kvalitets vine, og det var derfor kun passende at placere denne region, på vores top 10 liste over populære vinområder, verden over. Vi har et meget stort udvalg, hvilket giver dig mulighed for at udforske alle de populære Alsace vine.

Vinene der produceres er både røde, hvide samt rosé. Der produceres både tørre og søde hvidvine, og disse er ofte lavet af mange forskellige aromatiske druesorter. Sammen med Tyskland og Østrig, producerer regionen nogle af de mest bemærkelsesværdige tørre Rieslings i hele verden, men er desuden også kendt for de meget aromatiske Gewürztraminer vine. Ca. 90 % af den vin der produceres i regionen er hvid, og meget af dette eksporteres til blandt andet Tyskland, Holland og Danmark.

For at producere alle disse fantastiske vine, dyrkes der et væld af forskellige druearter – hvilket er med til at give vinene deres mange aromaer samt smagsindtryk. Derfor differentierer Alsace vine sig også fra hinanden, alt efter hvilken vingård de kommer fra. Den mest dyrkede druesort er Riesling samt Gewürztraminer. Derudover dyrkers der også Pinot Noir, Sylvaner, Pinot Blanc og mange flere. Alsace vin er resultatet af en god blanding af franske og tyske ideer, og det er intet under at vine fra denne region er blevet meget populær.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?