Bordeaux vine

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Stort udvalg af kvalitets vine fra Bordeaux regionen!

Byen Bordeaux er beliggende i det sydvestlige Frankrig, og er den 9 største by i hele Frankrig. Byen er verdens hovedstad for vinindustrien, og der er blevet produceret Bordeaux vin her siden det ottende århundrede. Klimaet er kendetegnet ved varme om sommeren, samt milde vintre. Dertil falder der også en del regn, hvilket giver alle druesorterne meget gunstige forhold. Derfor skulle dette område naturligvis også have sin plads på vores top 10 liste, da disse vine ikke er til at komme uden om. Specielt ikke når der tales om kvalitets vin – Og det gør vi hos Egerisvin!

En Bordeaux vin er hvilken som helst vin der er produceret i denne region i Frankrig, med hovedfokus på byen. Det totale vindyrkende områder består af 120.000 hektar, og dette gør også området til det største vindyrkende område i hele Frankrig – hvilket er lidt af en bedrift, i et land der er kendt for deres vinproduktion. I gennemsnit produceres der over 700 millioner flasker vin om året i denne populære region. Det gode ved denne vintype, er at der produceres alt lige fra den ”almindelige” bordvin, til de mere prestigefyldte vine i verden, og der er således noget for alle smagsløg.

89 % af den vin der produceres i regionen er rød. Dog produceres der også søde og tørre hvidvine samt en lille procentdel rosé og mousserende vin. Den røde Bordeaux laves oftest af en stor blanding af nogle af de mere kendte druer, som f.eks., Merlot, Malbec og Cabernet Sauvignon, hvor denne må kendetegnes ved at være den dominerende druesort. I de hvidvine der produceres, er den vigtigste druesort Sémillion druen. Men også Sauvignon Blanc samt Merlot Blanc bruges hyppigt i fremstillingen. Vingårde verden over ønsker at kunne producere vine, som de gør det i Bordeaux regionen, og her på siden har vi et stort udvalg til fornuftige priser.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?