Ribera del Duero vine

4 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Verdenskendt vin fra Ribera Del Duero regionen i Spanien.

Hos Egerisvin har vi et stort udvalg af vine fra hele verden. Er du mest til rødvin, hvidvin, mousserende eller endda rosé vin, ja så finder du det her. Fordi vi elsker ligesindede vinelskere, har vi her på hjemmesiden stor fokus på at vi kun tilbyder kvalitetsvine, der kan bringe et smil frem på læberne af vores kunder. Samtidig ønsker vi også at vedligeholde et fornuftigt prisniveau hvor alle kan være med. For at gøre dine indkøb mere overskuelige, har vi valgt at lave en top 10 liste over de mest populære vinområder verden over.

Ribera Del Duero er en spansk region placeret i det nordlige Spanien. Regionen medregnes som en af de 11 ”kvalitets vine” regioner der findes i Spanien, og derfor skulle Ribera Del Duero naturligvis også placeres på Egerisvins top 10 liste. Regionen er placeret langs Duero flodens bredder, hvilket er med til at give jorden den rette fugtighed, der samtidig sikrer de diverse druesorter optimale vækstbetingelser og dermed sikre os den bedst mulige vin. Fra Ribera Del Duero kommer nogle af verdens mest kendte og delikate vine som f.eks. Emilio Moro, Vega Sicilia og Tinto Pesquera.

Der er blevet produceret vin i denne region i tusindvis af år, og igennem årene har der udviklet sig en helt enestående vinkultur, som genspejler sig i vinen der produceres, som uanset type, har en helt fantastisk smag og kvalitet. Deres rødvine er kendte for at være meget fulde af smag, og alle rødvine der produceres med en vis andel af tempranillo druen, har en helt fantastisk dybrød farve. Ribera Del Duero kan parres med mange forskellige retter, men egner sig specielt godt til grillede grøntsager, kød og kylling.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?