Toscana vine

1 til 9 ud af 13

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 13

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Toscana tilbyder fantastisk kvalitetsvin. Stort udvalg hos Egerisvin.

Hos Egerisvin går vi meget op i kvalitet og prisbevidsthed. Derfor vil vi også kunne tilbyde vores kunder, de bedste vine fra hele verden, til de mest fornuftige priser. Vi har derfor et stort udvalg af ikke kun forskellige vine, men også vine fra forskellige vinområder. For at gøre dine indkøb nemmere har vi blandt andet oprettet en top 10 liste over de mest populære vinområder. Dette giver dig et bedre overblik, og kan samtidig være behjælpelig med hvilke vine de forskellige regioner og områder tilbyder, således at du kan finde den rette vin til din smag og dine ønsker.

Uanset hvor stor eller lille en vinkender man er, så har de fleste hørt om Toscana regionen i Italien. Denne var da os helt umulig at komme uden om, da vi skulle lave vores top 10 liste, da nogle af verdens mest elskede og efterspurgte vine kommer netop her fra. Toscana har mange kendte vine på deres ophavsliste, blandt andet Chianti, Brunello di Montalcino og Vino Nobile, der alle sammen hovedsageligt produceres af sangiovese druen. Regionen er den ottende mest producerende vinregion i Italien. Grunden til dette ligger i jorden. Jorden i Toscana er meget dårlig til dyrkning af druer, og vinproducenterne dyrker derfor kun få afgrøder, hvilket giver vinen en højere kvalitet.

80 % af den vin der produceres i regionen er rød, og her på siden har vi et stort udvalg af disse kvalitets rødvine. Vores priser rangerer fra den lave til den høje ende, men dermed sikre vi også at der findes en flaske vin til alle vores vinelskende kunder – uanset hvilket budget der arbejdes med. I Toscana findes der en uofficiel kategori af vine som kaldes Super Toscana. Disse vine er kendetegnet ved deres store smag, samt vinproducenternes brug af importerede druearter, sammen med den velkendte Toscana drue Sangiovese.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?