Veneto vine

1 til 9 ud af 11

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 11

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Verdenskendte vine fra Veneto, hos Egerisvin!

Hos Egerisvin elsker vi vin, og denne glæde ønsker vi at dele med vores kunder. Der er intet der måler sig, med glæden af et glas rigtig godt kvalitetsvin. Derfor har vi her på siden et stort udvalg af diverse forskellige vine fra de mest anerkendte og respekterede vinområder i hele verden, for at kunne tilbyde vores kunder det bedste af det bedste! Alle vinelskere skal have muligheden for at nyde et dejligt glas vin. Derfor har vi også stor fokus på prisen hos Egerisvin, og alt vores kvalitetsvin sælges til fornuftige priser. For at gøre valget mere overskueligt har vi opstillet en top 10 liste over de mest populære vinområder – her kan du læse mere om de forskellige områders specialiteter og lignende.

Når vi taler om populære vinområder kan vi ikke komme udenom Veneto, og derfor har dette område naturligvis også fået en plads på vores liste. Veneto er en meget anerkendt vinregion i det nordøstlige Italien. Hovedstaden i regionen, Venedig, er et af de mest populære turiststeder i hele Italien pga. den fantastiske vin og madkultur. Området er beskyttet fra det hårde nordlige klima af Alperne, og området har meget gunstige forhold for dyrkelsen af et væld af forskellige druesorter. Der produceres både hvid- og rødvine, og af de mere kendte kan nævnes blandt andet Valpolicella, Amarone og Bardolino.

I løbet af de seneste år, har der været stor efterspørgsmål på vine fra Veneto området fra blandt andet Europa og USA, og regionen producere derfor stort set alle de populære vine, som vi alle elsker og kender blandt andet Cabernet, Chardonnay og Pinot. Regionen er den ottende største i Italien og producer en stor del af Italiens samlede vin. Veneto vin er kendt for høj kvalitet og fantastisk smag, og her på siden har vi samlet et stort udvalg fra regionen.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?