Cabernet Sauvignon vine

1 til 9 ud af 17

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 17

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Cabernet Sauvignon ligger på top 10!

Hos Egerisvin er vi stolte af at kunne præsentere et meget bredt udvalg af forskellige vine til vores kunder. Vores store vin udvalg er kendetegnet ved stor smag og fylde, god kvalitet samt fornuftige priser. Her på siden kan du finde en vin til alle formål. For at gøre indkøbene lettere, har vi udvalgt de 10 bedste og placeret dem på vores top 10 liste. Her finder du blandt andet den kendte Cabernet Sauvignon, som år efter år, stiger i popularitet pga. dens store diversitet samt fantastiske smag til blandt andet kød og vildt.

Det var i mange år uvist præcis hvor den berømte drue, Cabernet Sauvignon, oprindeligt stammede fra, men i de senere år er forskere kommet frem til at druen stammer fra Frankrig. Den lille drue der giver vinen sin kraftige smag, er dog ikke særlig krævende når det kommer til klima eller den jord planten skal vokse i, og der dyrkers derfor i dag Cabernet Sauvignon verden over. En vin brygget på disse druer, kræver lang tids lagring, og kan gemmes i op til 20 år, hvilket gør dem velegnet til lagring.

Inden for priser kan vinene brygget på den berømte drue, veksle utrolig meget i pris. De vine der ligger i den dyrere ende af pris skalaen, vil med tiden udvikle sig til en elegant vin med små hints af cedertræ og tobak, som Cabernet Sauvignonen er kendt for verden over. De lidt billigere vine stammer fra lande med meget høje temperaturer. Denne temperatur forskel gør at druen bliver sødere og dermed også vinen, hvilket betyder at denne skal drikkes hurtigere og ikke er velegnet til lang tids lagring. Hos Egerisvin har vi alle typer – uanset prisklasse, og du kan trygt købe din vin hos os, og dermed få en oplevelse du sent vil glemme.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?