Chianti Classico vine

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Køb den berømte Chianti Classico hos Egerisvin

Chianti Classico er en af de mest prestige fyldte vine i verden. Vinen er af uovertruffen kvalitet, og har en helt fantastisk kompleks smag. Druerne der bruges til vinen dyrkes i den berømte Toscana region i Italien, og deres fantastiske smag kommer fra de helt ideelle forhold planten vokser i. Der findes flere afarter af Chianti vinen, men Classico er en klar favorit. Derfor har vinen selvfølgelig også fået en plads på Egerisvins top 10 liste. En af grundende til vinens store popularitet er det område hvori druerne dyrkes. Klima kombineret med højde og jordforhold, giver de perfekte forhold til at druerne opnår den kvalitet, der er kendetegnet ved en flaske Chianti Classico.

Druerne der bruges til vinen, dyrkes under meget strenge forhold, og på helt bestemt steder ved Chianti bakkerne i Toscana, og der er meget strenge regler omkring smag, farve og aroma. De populære vine er kendetegnet ved en meget intens dybrød farve, der kun bliver mørkere med tiden. Vinen kan derfor både nydes med det samme eller med fordel henlægges, og nydes på et senere tidspunkt – med stor velbehag. Vinen har en kompleks duft og smag af blandt andet bær, krydderier og frugt, der til sammen skaber den gode smag der kendetegner en Chianti Classico.

Hos Egerisvin kan vi blandt andet stolt præsentere Chianti Classico DOCG, der kommer fra det berømte vinhus Castello Banfi. Vinen har en fantastisk bouquet og en duft af både kirsebær, blommer, krydderier. Dertil har vinen en lang og yderst delikat eftersmag. Hos Egerisvin kan du finde den perfekte vin, til alle formål, og denne Chianti er et godt bud på den rette vin til næste alle begivenheder.

 

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?