Malbec vine

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Stort udvalg af Malbec vin på top 10!

Malbec vindruen er en drue der behøver mere sol og varme end andre druer, som f.eks. Cabernet Sauvignon eller Merlot, for at opnå den mest fordelagtige modenhed. Dette er med til at give vinen en meget dyb flot farve, samt en meget distinktiv blomme smag. Vinen der produceres af disse druer har en meget intens smag, og druen bruges derfor også tit som blandings drue for at skabe den kendte Franske Bordeax vin, vi kender så godt. Hos Egerisvin har vi et stort udvalg af denne vin på vores top 10 liste. Dette skyldes ikke kun vinens voksende popularitet, men også den kvalitet som alle flasker Malbec er gennemsyret af.

Malbec vine kendetegnes ved at være en tør rødvin med et højt syre og alkohol niveau. Den mørke lilla farve komplimenteres godt af den store smag af blommer, kirsebær samt blåbær. Sammen med røg, jord, læder og et væld af andre ting, giver dette vinen sin karakteristiske aroma og smag, der giver vinen mulighed for at blive parret til mange forskellige typer af mad. Hos Egerisvin har du altid mulighed for at finde din yndlingsvin til fornuftige priser.

Malbec vine passer perfekt til rødt kød og kan med fordel nydes til en god bøf på grillen, en lun sommeraften. På grund af vinens store mangfoldighed af smage, kan Malbec dog også sagtens nydes til en stor varietet af retter fra hele verden blandt andet thailandsk, indisk eller italiensk mad. Vinen er meget ”mad-venlig” og komplementere stort set alle slags retter. Hos Egerisvin har vi disse vine fra den helt billige prisklasse, og op til den dyre ende hvor man blandt andet kan finde J. Alberto Patagonia der har en helt utrolig fantastisk kompleks bouquet og er særlig velegnet til vildt samt rødt kød.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?