Merlot vine

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hos Egerisvin har vi kvalitets Merlot på top 10!

Hos Egerisvin er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt sortiment af forskellige vine til alle jer vinelskere derude. Hos os kan du købe den rette vin til den rette middag, gave eller andet. Alle vores vine er kendetegnet ved stor kvalitet og store smage, og har alle sammen hver deres gode kvaliteter. Vi har vin i alle prisklasser, således at der er noget for alle kunder. Her på siden kan du uden tvivl finde en vin der falder i din smag. For at overskueliggøre vores store udvalg, har vi oprette en top 10 liste over gode kvalitetsvine. Her kan du blandt andet finde et stort udvalg af Merlot vine.

Merlot vinen stiger i popularitet hos danskerne på grund af dens store varietet. Vindruen der bruges til disse fantastiske vine, har en meget mørkeblå farve, og høstes meget tidligt på sæsonen, hvilket giver druerne en helt unik blødhed. Disse vine kendetegnes ofte ved en smag der har små strejf af blandt andet bær, blommer samt frugt. Dette er med til at give vinen en dyb og smagfuld bouquet, samt en lang og behagelig eftersmag. Druen bruges ikke udelukkende i Merlot vine, men bruges også tit som blandings drue.

Merlot druen er en af de mest brugte druer i blandt andet Bordeaux vine, og planterne er derfor meget populære og plantes derfor verden over. Plantens tilpasningsevne, gør den til en af de mest brugte druearter verden over. Merlot vine kan derfor smage forskelligt alt efter hvilken verdensdel planten har vokset i, men uanset hvor den kommer fra, er vinen en sikker vinder. Merlot kan drikkes til mange forskellige madkombinationer, men egner sig specielt godt til vildt og rødt kød. Derudover er vinen også en god ledsager til et stort udvalg af forskellige oste.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?