Mousserende vine

1 til 9 ud af 10

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 10

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Mousserende vine som Cava, Cremant, Moscato d'Asti, Asti, Spurmante, Champagne, Sekt, Lambrusco, Prosecco, Sparkling og lign. er gode til velkomstdrink, forretter, fisk eller desserter, ligesom man også kan nyde et glas uden mad til.
Vi har et pænt udvalg af mousserende vine og hjælper gerne med at finde den rette til formålet.
Eksempelvis er tør champagne bedst før maden eller til maden, mens sød eller halvsød champagne eller mousserende vin er bedst til desserter eller kransekage.

Champagne og mousserende vine er festlige, men kan sagtens nydes til andre lejligheder end nytår og bryllupper.

Betegnelser for mousserende vine:

Tør:                    Brut/ Seco / Sec /Dry/Secco

Halvtør:             Semiseco/Abbocato/Demisec/Medium Dry

Halvsød:           Semidulce/Ambile /Moelleux /Medium

Sød:                   Dulce / Dolce/ Doux/ Sweet