Dona Paula Estate Malbec

140,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Denne vin er produceret af 100% Malbec druer, der er dyrket i Ugarteche og Luján de Cuyo i Mendoza provinsen i Argentina og vinen har været lagret 8 måneder på franske egetræsfade.
Det er en flot vin med intens rød farve, kompleks bouquet af bl.a. modne blommer, solbær, blåbær, lakrids og sort peber. Den har en blød og rund frugtsmag, lang og blid eftersmag samt bløde tanniner.
prev
next
Dona Paula Estate Malbec

Detaljer

Viña Doña Paula er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 ha. vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden. Lige siden Viña Doña Paula blev grundlagt i 1997 har det været et af de få argentinske vinfirmaer, der har valgt at producere argentinske vine specielt tilpasset eksportmarkedernes smag. 100% af druerne kommer fra Viña Doña Paulas egne vinmarker, hvilket gør det muligt for dem totalt at styre vindyrkningen og dermed vinenes ensartede og konstante kvalitet. Estate er navnet på en hel serie af vine fra Viña Doña Paula - serien består af varietal vine, der alle har været lagret på franske eller amerikanske egetræsfade. Winemakeren fokuserer her på at producere vine med et maksimalt indhold af typiske karakteristika fra de enkelte druesorter. Denne vin er produceret af 100% Malbec druer, der er dyrket i Ugarteche og Luján de Cuyo i Mendoza provinsen i Argentina og vinen har været lagret 8 måneder på franske egetræsfade. Det er en flot vin med intens rød farve, kompleks bouquet af bl.a. modne blommer, solbær, blåbær, lakrids og sort peber. Den har en blød og rund frugtsmag, lang og blid eftersmag samt bløde tanniner. Vinen er særdeles velegnet til lam, oksekød, and, krydrede pastaretter samt de lidt stærkere oste. 90 ud af 100 points på www.erobertparker.com Alkoholprocent: 14 Restsukker: Ca. 2,5 gr./ltr. Indhold: 75 cl. Type: Tør

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?