Chardonnay vine

1 til 9 ud af 10

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 10

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Chardonnay er vin i topklasse.

Chardonnay er en drue som har vundet vinbøndernes hjerter over hele verden. Druen er meget let at dyrke og giver en fantastisk smag i mange forskellige vine. Man kan finde vine med smag af eg, der kommer fra vinens produktions proces. Derudover kan der også findes vine med aroma af vanilje, frugt, græs og meget andet. En god vin af denne type, skal have en flot gylden farve, og føles fløjlsblød i munden. Hos Egerisvin har vi et stort udvalg af Chardonnay vine til fornuftige priser. Vi tilbyder kvalitet, til en pris der kan betales. Find din næste yndlingsvin her på siden!

En af grundende til Chardonnay vins store popularitet verden over, er at disse druer kan vokse stort set over alt. Druerne er meget hårdføre og kan overleve i mange forskellige miljøer. Dette har været med til at øge vinens popularitet, og det er da ikke uden grund at den lille drue anses for at være kongen over hvide drue varianter. Chardonnay druen er i sig selv meget neutral, og for det meste af sine smagegenskaber fra de betingelser planten har haft under væksten. Derfor smager vinene meget forskelligt, alt efter hvor de er produceret.

Der produceres mange forskellige Chardonnay vine, fordi den lille drue komplimenterer mange andre druer på en helt uovertruffen måde. Der produceres dog også vine, som hvis man ikke ved det, indeholder store mængder af den populære drue. Disse er blandt andet Chablis, Hvid Burgundy eller forskellige variationer af champagne. Chardonnay druen er yderst populær samt anvendelig, og pga. af de mange forskellige varianter, kan du altid finde den rette vin til det rette formål. Nogle vine passer godt til desserter, forretter og lignende. Andre kan nydes iskolde på en varm sommerdag på terrassen. Uanset hvilken vin du søger finder du den hos Egerisvin.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?