Pinot Noir vine

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Køb din Pinot Noir hos Egerisvin!

Hos Egerisvin går vi meget op i at kunne tilbyde den bedste vin til vores kunder. Derfor har vi også altid et stort udvalg af alt lige fra rødvin til hvidvin og meget andet. Vi bruger meget energi, på at sørger for at vi altid kan tilbyde en god flaske vin i alle prisklasser, dog altid med fokus på kvaliteten. Vi har her på siden oprettet vores helt egen top 10, med de 10 bedste og mest efterspurgte vine, for at gøre dine indkøb nemmere og mere overskuelige. På denne top 10 liste finder du også et stort udvalg af Pinot Noir vine.

Pinot Noir er en meget kendt og populær druesort. Druen er en af hovedingredienserne i den meget velkendt Bourgogne. Dog har druens popularitet medført, at der også produceres vine med Pinot Noir druen som hovedingrediens. Druen er kendt som en af de vanskeligere sorter, idet den kræver meget specifikke betingelser for at opnå den korrekte vækst samt modenhed. De kølige marker i f.eks. Californien og New Zealand, egner sig specielt godt til at dyrke denne sort.    

Druen har en meget let smag, og er meget modtagelig overfor jordens karakteristika, der hvor planten har vokset. Derfor kan du også komme ud for at en Pinot Noir, har forskellige smags og sanseindtryk, alt efter hvilket land planten har vokset i. Derfor kan vinen også drikkes til en stor varietet af retter – alt lige fra fisk, kød og vildt til en stor varietet af mange forskellige oste. Visse vine kan endda bruges til desserter. En god flaske er kendetegnet ved en meget kraftig violpræget aroma, og har en dejlig eftersmag der vare ved. På vores top 10 liste, kan du vælge den flaske der passer til dit formål, og være sikker på at kvaliteten er i top.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?