Wild South Rielsing Malborough

139,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

100% Riesling. 12,5% Alkohol. Når man dufter til denne Riesling er man ikke i tvivl om, at det er Riesling man har i glasset. Frisk, sprød frugt og elegance i duft og smag.
Flot syre og en delikat lille restsødme til sidst, der gør vinen egnet til alle former for skaldyr, såsom rejer, krabber og hummer.
Vinen er også meget dejlig at nyde helt alene som fx aperitif.
Serveres gerne ved 9-11 grader.
Generelt bør den ikke serveres for kold, da vinen ”åbner” sig mere ved en lidt højere temperatur
prev
next
Wild South Rielsing Malborough

Detaljer

Druesammensætning: 100% Riesling. 12,5% Alkohol. Vinbeskrivelse: Vinene fra New Zealand vinder hastigt ind på det danske marked. Det er ikke et mysterium – kvaliteten er nemlig, generelt set, ekstrem høj. Producenten Sacred Hill, der ligger i det nordøstlige hjørne af syd øen frembringer nogle meget lækre og drue typiske vine. Når man dufter til denne Riesling er man ikke i tvivl om, at det er Riesling man har i glasset. Frisk, sprød frugt og elegance i duft og smag. Flot syre og en delikat lille restsødme til sidst, der gør vinen egnet til alle former for skaldyr, såsom rejer, krabber og hummer. Vinen er også meget dejlig at nyde helt alene som fx aperitif. Serveres gerne ved 9-11 grader. Generelt bør den ikke serveres for kold, da vinen ”åbner” sig mere ved en lidt højere temperatur

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?