Trapiche Astica Cabernet Sauvignon

65,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Denne vin er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der kommer fra Ugarteche, Luján de Cuyo området, som er beliggende i Mendoza provinsen i Argentina.
Det er en elegant vin med en klar, dybrød farve, delikat aroma af sort frugt og rig på krydderier, dog blød og velafbalanceret frugtig smag. Eftersmagen er flot, lang og behagelig.
prev
next
Trapiche Astica Cabernet Sauvignon

Detaljer

Trapiches vinmarker ligger i provinsen Mendoza ved foden af Andesbjergene, der danner grænsen til Chile. Trapiche vandt i både 2004 og 2006 titlen som "Årets argentinske vinproducent" ved den prestigefulde vinkonkurrence The International Wine and Spirit Competition i London, England. Dette er uden tvivl med til at bekræfte Trapiches ledende rolle i den argentinske vinindustri. Denne vin er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der kommer fra Ugarteche, Luján de Cuyo området, som er beliggende i Mendoza provinsen i Argentina. Det er en elegant vin med en klar, dybrød farve, delikat aroma af sort frugt og rig på krydderier, dog blød og velafbalanceret frugtig smag. Eftersmagen er flot, lang og behagelig.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?