Marques de Monistrol Cava Brut Reserva

78,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Marques de Monistrol Cava Brut er fremstillet af Macabeo, Xarel.lo og Parellada-druer, dyrket og høstet på ejendommens egne vinmarker under den myndighedsovervågede demarkation D.O.Cava.
Vinen er produceret efter den klassiske ”Champagnemetode”, tappet på specialflaske med husets familie-segl, hvorefter den er lagret i mindst 18 måneder på flasken inden den forlader de mørke lagringskældre
prev
next
Marques de Monistrol Cava Brut Reserva

Detaljer

Marques de Monistrol – er opkaldt efter et gammelt kloster fra det 12. århundrede, som formentlig er det ældste vineri i det nordspanske distrikt Penedés. Huset blev grundlagt i 1882 i det centrale Penedés ved byen Sant Sadurni d’Anoia ved Anoia-flodens bredder, hvor fami-lien dyrker sine ca. 450 hektarer vinmarker i 400 m højde med direkte udsigt til Montserat-bjergene. Marques de Monistrol Cava Brut er fremstillet af Macabeo, Xarel.lo og Parellada-druer, dyrket og høstet på ejendommens egne vinmarker under den myndighedsovervågede demarkation D.O.Cava. Vinen er produceret efter den klassiske ”Champagnemetode”, tappet på specialflaske med husets familie-segl, hvorefter den er lagret i mindst 18 måneder på flasken inden den forlader de mørke lagringskældre. Sukkerindhold: 14 g / liter, dvs. at den ikke er snerpende tør. Alkoholindhold: 11 % vol. Marqués de Monistrol Cava Brut Reserva – udmærker sig ved en strågylden farve, en velafba-lanceret duft og elegant tør smag, præget af lagringen og de fine friske bobler, der lever længe i glasset. Den er velegnet som aperitif, eventuelt tilsat en smule hyldeblomst-saft, brombærsaft eller Kir. Også perfekt som ledsager til fisk, skaldyr og sommerlige frokostretter. Serveres ved en temperatur på ca. 7 º C. Marqués de Monistrol Cava Brut Reserva har fået en række udmærkelser: “Bedste køb” Oldenburgs Vinguide 2002 “Godt Køb”i Jyllandsposten december 2001 “Testvinder” i månedsmagasinet Woman.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?