Portvin

2 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
  1. Rozès 2000 L.B.V.
    225,00 kr

    Elegant portvin udover det sædvanlige med utrolig dyb mørkerød farve, delikat og koncentreret bouquet af modne frugter samt en fyldig, men samtidig rund, frugtrig og velafbalanceret smag af kirsebær og hindbær samt noter af krydderier. Det er en smag, som absolut kan måle sig med mange vintage portvine. Vis detaljer
  2. Romariz 2005 LBV
    185,00 kr

    Late Bottled Vintage har Vintageportvinens typiske karakteristika, men er hurtigere modnet og stilistisk lettere. Årgang 2005 er efter lang modning på fade år drikkeklar ved aftapning, og vil herefter kun udvikle sig ganske lidt. Romariz LBV 2005 kan nydes nu, evt. efter en let iltning til alle kraftigere desserter, gerne med indslag af chokolade, til blåskimmel-oste, tærter og bagværk, hvor en bred vifte af smagsnuancerne forenes med den modne frugt og lange eftersmag. Vi anbefaler en serveringstemperatur på ca. 15-16° Leveres i præsentabel gaveæske Vis detaljer

2 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Portvin er den type vin der kan bruges til flest forskellige lejligheder. Den er god som velkomstdrink, til maden, til desserten, til kaffen eller ved bålet.
Men mange har slet ikke fået øjnene op for, hvor mange muligheder man har med portvin, der derfor af mange opfattes, som noget man har stående i barskabet i årevis, eller noget der kun kan serveres til desserten ved større fester.

Portvin giver en meget intens smagsoplevelse og har en højere alkoholprocent end rød- og hvidvin. Det betyder, at man ofte drikker mindre, når der serveres portvin i glassene.
Vi kan levere portvine i forskellige prisklasser til forskellige lejligheder. Vi har også flere portvine, end de der er angivet på vores hjemmeside, men her har vi måske kun 1 - 2 flasker tilbage.

Portvin kan drikkes kølig og gerne af cognacglas eller store bourgogneglas.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?