Marktree - Merlot-Cabernet/Sauvignon

65,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Druerne er hentet fra højtliggende vinmarker i de Victorianske Alper. De køligere temperaturer producerer vine me elegance, raffineret struktur, uden den store tvungne jammy smag.

Overvejende fremstillet på merlot med gæring i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke, som bevarer den friske frugt karakter i vinen. Cabernet Sauvignon er modnet i amerikanske egetræsfade, hvilket tilføjer llidt fyldighed og kompleksitet til blandingen.
prev
next
Marktree - Merlot-Cabernet/Sauvignon

Detaljer

Druer: Merlot, Cabernet/Sauvignon Område South East Australien Duft: Tiltalende, ligefremme noter af friske modne bær. Frugt blander sig med lys krydderi og mint,eucalyptus. Smag: Blød og fyldig med antydning af krydderi. Gastronomi: En god all-round vin, som også er perfekt til BBQ's - pasta og pizza retter. Alkohol: 14% Druerne er hentet fra højtliggende vinmarker i de Victorianske Alper. De køligere temperaturer producerer vine me elegance, raffineret struktur, uden den store tvungne jammy smag. Overvejende fremstillet på merlot med gæring i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke, som bevarer den friske frugt karakter i vinen. Cabernet Sauvignon er modnet i amerikanske egetræsfade, hvilket tilføjer llidt fyldighed og kompleksitet til blandingen. .

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?