Castello Banfi Poggio alle Mura Rosso di Montalcino D.O.C.

198,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Denne vin er produceret af 100% Sangiovese druer, der er dyrket på Castello Banfis vinmarker i Montalcino området i Italien. Men det er ikke helt almindelige Sangiovese druer, der er brugt, men derimod specielle Banfi cloner af Sangiovese druen. Disse cloner er igennem 20 år specielt udviklet af Castello Banfi og "The University of Milan"; i 1982 startede man med at udvælge cloner, i 1992 plantede man de første cloner rundt om Castello Banfi og i 1997 høstede man den første årgang.
prev
next
Castello Banfi  Poggio alle Mura Rosso di Montalcino D.O.C.

Detaljer

  • Drue: 100% Sangiovese Banfi Clon 
  • Område: Montalcino
  • Farve: Intens rubinrød
  • Smag: Frisk og frugtrig duft af kirsebær og brombær med et strejf af lakrids, tobak og hasselnødder.
  •  Eftersmag: Det er en fyldig vin med blød og afrundet smag samt en lang og behagelig eftersmag.
  • Lagring: 12 mdr. på franske egefade og henlagt på flasker inden frigivelse.
  • Gastronomisk: Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til kalvekød, rødt kød, pasta- og vildtretter samt diverse oste.
  • Henlæggelse: Vinen er særdeles velegnet til henlæggelse, men kan også med velbehag drikkes nu.
  • Alkoholprocent: 14,5
  • Restsukker: Under 2 gr./ltr.
  • Indhold: 75 cl.
  • Type: Tør

Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel! Castello Banfi er en pioner inden for forskning og udvikling af cloner - og de har, som den eneste vingård i Italien, seks cloner registreret. Denne vin er produceret af 100% Sangiovese druer, der er dyrket på Castello Banfis vinmarker i Montalcino området i Italien.

Men det er ikke helt almindelige Sangiovese druer, der er brugt, men derimod specielle Banfi cloner af Sangiovese druen. Disse cloner er igennem 20 år specielt udviklet af Castello Banfi og "The University of Milan"; i 1982 startede man med at udvælge cloner, i 1992 plantede man de første cloner rundt om Castello Banfi og i 1997 høstede man den første årgang.