Sartori Regolo Valpolicella Superiore D.O.C. Ripasso Italien

  • Køb 3 for 99,00 kr pr. stk. og spar 27%
  • Køb 6 for 90,00 kr pr. stk. og spar 34%
  • Køb 12 for 85,00 kr pr. stk. og spar 38%
135,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Vinen er produceret på "Ripasso" metoden, som direkte oversat betyder "passeret igennem igen". Udtrykket betyder, at man tilsætter de upressede skaller fra Amarone vinene efter at disse vine på tørrede druer er færdige med deres gæring. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til denne vin.

Det er en utrolig elegant vin med flot granatrød farve, intens bouquet, fyldig, men samtidig silkeblød og velafbalanceret smag, samt en lang og behagelig eftersmag med et strejf af kirsebær.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til vildt, røde bøffer samt de lidt stærkere oste.
prev
next
Sartori Regolo Valpolicella Superiore D.O.C. Ripasso Italien

Detaljer

Fakta om Sartori Regolo Valpolicella Superiore D.O.C. Ripasso

  • Drue: 55% Corvina, 30% Molinara og 15% Rondinella
  • Veneto
  • Farve: flot granatrød
  • Duft: intens, frugtig, meget kirsebær
  • Smag: kirsebær, fyldig, men samtidig silkeblød og velafbalanceret.
  • Eftersmag: lang og behagelig
  • Gastronomisk: vildt, røde bøffer samt de lidt stærkere oste
  • Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som samtidig har et godt henlægningspotentiale.
  • Alkoholprocent: 13,5
  • Restsukker: Ca. 7,5 gr./ltr. .

Sartoris historie går helt tilbage til 1898, hvor Pietro Sartori købte en vinmark og en lille kælder for at sikre stabile forsyninger af gode kvalitetsvine til sit hotel. Denne handling kom til at symbolisere grundlæggelsen af vinfirmaet Sartori - og vin har lige siden været Sartori familiens kald. Der er nu gået over 100 år siden grundlæggelsen og det er i dag 4. generation af Sartori familien, der ejer og leder firmaet. Vinen er produceret på "Ripasso" metoden, som direkte oversat betyder "passeret igennem igen". Udtrykket betyder, at man tilsætter de upressede skaller fra Amarone vinene efter at disse vine på tørrede druer er færdige med deres gæring. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til denne vin