Mas-Roig, Montsant

250,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Og dette er en god vin, fremstillet på 85 % Carigan og 15% Grenache. Lagret i 18 mdr. på nye franske egefade og herefter lageret efter forskrifterne, på denne type vin, på flaske.
Druerne er udvalgt fra de bedste og ældste vinstokke, fra 3 forskellige vingårde med forskellige jordbundsforhold (kalksten, rød ler og skifer).
Der anvendes traditionelle fermentations teknikker, efterfulgt af malolaktisk fermentation i fade. Ingen klaring kun en let filtrering.
En dybrød farvet vin, aromaen er kompleks, med mange forskellige noter som røde og sorte bær, ristet brød, chokolade og læder. I munden er den meget eksplosiv, varm og med behagelige mineralske toner, den er afbalanceret og med lang eftersmag. I smagen er der toner af moden frugt og tiltalende krydderier. Bløde og afrundede tanniner.
Alkohol 14,5%
prev
next
Mas-Roig, Montsant

Detaljer

Celler Masroig har bevaret sin essens og karakter i næsten 100 år. Fra dag ét, har man arbejdet kontinuerligt med at indføre ny viden og fornyelse. Grundlagt i 1917, Cellar Masroig er i øjeblikket et af de mest berømte vingårde i Montsant, Region Priorat. Er et privatejet cooperativ med 200 ejere, men med egen bestemmende direktør og 20-25 faste medarbejdere, og mange løsarbejdere i høsttiden. De skilter ikke med, det er et cooperativ, da ordet har et kedeligt klang i udlandet. Vores mål er at lave et flot produkt, mens vi stadig hylder vores traditioner. Dette medvirker til at definere, hvad vi gør. Vi arbejder hårdt og længe på vores røde lerjord for at overføre de værdier, der er fundamentet for vores vingård. Denne jord, en fremherskende faktor i vores landsby, med direkte indflydelse på kvaliteten af druerne vi dyrker. Solens stråler reflekteres på den røde jord tilbage på druerne ovenfor, og hjælpe dem til at modnes effektivt. Grenache og Carignan er de lokale druesorter i vores område. Selv om begge er karakteristiske for vores land, så mener vi på Celler Masroig, at Carignan er fundamentet i vores vine. Carignan bliver absolut kun bedre med alderen. Des ældre stokkene bliver, des mere kraft og smag kommer frem i vinen. Og som man siger: De gode vine, komme kun til dem, der har tålmodighed til at vente. Og dette er en god vin, fremstillet på 85 % Carigan og 15% Grenache. Lagret i 18 mdr. på nye franske egefade og herefter lageret efter forskrifterne, på denne type vin, på flaske. Druerne er udvalgt fra de bedste og ældste vinstokke, fra 3 forskellige vingårde med forskellige jordbundsforhold (kalksten, rød ler og skifer). Der anvendes traditionelle fermentations teknikker, efterfulgt af malolaktisk fermentation i fade. Ingen klaring kun en let filtrering. En dybrød farvet vin, aromaen er kompleks, med mange forskellige noter som røde og sorte bær, ristet brød, chokolade og læder. I munden er den meget eksplosiv, varm og med behagelige mineralske toner, den er afbalanceret og med lang eftersmag. I smagen er der toner af moden frugt og tiltalende krydderier. Bløde og afrundede tanniner. Alkohol 14,5%

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?