Masroig Pinyeres Negre, Montsant

  • Køb 3 for 120,00 kr pr. stk. og spar 4%
  • Køb 6 for 100,00 kr pr. stk. og spar 20%
125,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Og som man siger: De gode vine, komme kun til dem, der har tålmodighed til at vente.
Og dette er en god vin, fremstillet på 50% Grenache, 40% Carignan og 10% Cabernet Sauvignon. Lagret 12 mdr. på franske egefade og senere på flaske som forskrifterne byder vine af denne type.
Traditionelt fermenteret i rustfrie ståltanke ved brug af kølesystem.
Druerne er udvalgt fra gamle vinstokke på vores egen vingård.
Farven er intens. Denne vin har en intens aroma af modne røde frugter, ristet brød og fine krydderier.
I munden har den behagelig balance, intens og dvælende. En rimelig lang eftersmag, Denne vin er den sande essens af en håndlavet vin.

Alkohol 13,5%
prev
next
Masroig Pinyeres Negre, Montsant

Detaljer

Celler Masroig har bevaret sin essens og karakter i næsten 100 år. Fra dag ét, har man arbejdet kontinuerligt med at indføre ny viden og fornyelse. Grundlagt i 1917, Cellar Masroig er i øjeblikket et af de mest berømte vingårde i Montsant, Region Priorat. Er et privatejet cooperativ med 200 ejere, men med egen bestemmende direktør og 20-25 faste medarbejdere, og mange løsarbejdere i høsttiden. De skilter ikke med, det er et cooperativ, da ordet har et kedeligt klang i udlandet. Vores mål er at lave et flot produkt, mens vi stadig hylder vores traditioner. Dette medvirker til at definere, hvad vi gør. Vi arbejder hårdt og længe på vores røde lerjord for at overføre de værdier, der er fundamentet for vores vingård. Denne jord, en fremherskende faktor i vores landsby, med direkte indflydelse på kvaliteten af druerne vi dyrker. Solens stråler reflekteres på den røde jord tilbage på druerne ovenfor, og hjælpe dem til at modnes effektivt. Grenache og Carignan er de lokale druesorter i vores område. Selv om begge er karakteristiske for vores land, så mener vi på Celler Masroig, at Carignan er fundamentet i vores vine. Carignan bliver absolut kun bedre med alderen. Des ældre stokkene bliver, des mere kraft og smag kommer frem i vinen. Og som man siger: De gode vine, komme kun til dem, der har tålmodighed til at vente. Og dette er en god vin, fremstillet på 50% Grenache, 40% Carignan og 10% Cabernet Sauvignon. Lagret 12 mdr. på franske egefade og senere på flaske som forskrifterne byder vine af denne type. Traditionelt fermenteret i rustfrie ståltanke ved brug af kølesystem. Druerne er udvalgt fra gamle vinstokke på vores egen vingård. Farven er intens. Denne vin har en intens aroma af modne røde frugter, ristet brød og fine krydderier. I munden har den behagelig balance, intens og dvælende. En rimelig lang eftersmag, Denne vin er den sande essens af en håndlavet vin. Alkohol 13,5%

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?