Zantsi - Cabernet Sauvignon - Merlot

  • Køb 48 for 55,00 kr pr. stk. og spar 16%
65,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Denne vin er produceret af 55% Cabernet Sauvignon og 45% Merlot druer, der er dyrket i Darling I Coastal Region i Sydafrika.
Det er en vin med flot rød farve, delikat bouquet, fyldig smag af solbær og røde frugter med god balance mellem frugt og egetræ. En balance, der også klart fornemmes i den bløde og behagelige eftersmag.
Denne letdrikkelige rødvin er særdeles velegnet til kolde kødretter, grillet rødt kød samt ikke for kraftige sammenkogte retter.
Det er en vin, der bør drikkes mens den er forholdsvis ung.
prev
next
Zantsi - Cabernet Sauvignon - Merlot

Detaljer

Zantsi vinene produceres af Darling Cellars, der blev grundlagt i 1949 under navnet Mamreweg Wine Cellar. Vinhuset er beliggende nord for Cape Town i distriktet Darling på Sydafrikas vestkyst. Vinmarkerne er Darling Cellars inspirationskilde nr. ét. Fra disse dybe granit-baserede jorde, hvor bush vinstokke dominerer, bestræber man sig på at producere og omhyggeligt udvælge de fineste og bedste druer til vinproduktionen. Atlanterhavets kølige brise er med til at give et køligere klima og dermed specielle vine, der skiller sig ud p.g.a. deres frugt og elegante stil. Hos Darling Cellars anser man vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle. Druerne går den lange vej fra den første omhyggelige udvælgelse, gennem pressen, gæringen, modningen og tapningen med så lidt indblanding som muligt fra Darling Cellars winemakere. Som chef winemaker, Abé Beukes, udtrykker det: ”Det naturen giver os hvert år forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske.” Denne vin er produceret af 55% Cabernet Sauvignon og 45% Merlot druer, der er dyrket i Darling I Coastal Region i Sydafrika. Det er en vin med flot rød farve, delikat bouquet, fyldig smag af solbær og røde frugter med god balance mellem frugt og egetræ. En balance, der også klart fornemmes i den bløde og behagelige eftersmag. Denne letdrikkelige rødvin er særdeles velegnet til kolde kødretter, grillet rødt kød samt ikke for kraftige sammenkogte retter. Det er en vin, der bør drikkes mens den er forholdsvis ung. Type: Tør Restsukker: Under 5 gr./ltr.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?