Banfi Rosso di Montalcino italiensk kvalitetsvin

110,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Det er en vin med intens rubinrød farve, frisk duft af sorte bær og blommer med et strejf af tobak og kaffe, let krydret, men samtidig blød og frugtig smag samt en god, vedvarende eftersmag.
Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til kalvekød, rødt kød, pasta- og vildtretter, samt diverse oste.
Vinen er særdeles velegnet til henlægning, men kan også med velbehag drikkes nu.
Alkohol: 13,5%
restsukker: under 2 gr./l
Type: tør
prev
next
Banfi Rosso di Montalcino italiensk kvalitetsvin

Detaljer

Denn vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var 12. gang på 17 år at Castello Banfi løb med den flotte titel. Vinen er produceret på 100% Sangiovese Brunello druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker, beliggende i den sydlige del af Montalcino. Vinen har været lagret på slavoniske og franske egetræsfade i 12 måneder og herefter nogle måneder på flasken inden frigivelsen. Det er en vin med intens rubinrød farve, frisk duft af sorte bær og blommer med et strejf af tobak og kaffe, let krydret, men samtidig blød og frugtig smag samt en god, vedvarende eftersmag. Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til kalvekød, rødt kød, pasta- og vildtretter, samt diverse oste. Vinen er særdeles velegnet til henlægning, men kan også med velbehag drikkes nu. Alkohol: 13,5% restsukker: under 2 gr./l Type: tør

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?