Santa Sofia Ripasso Valpolicella DOC Superiore

  • Køb 6 for 150,00 kr pr. stk. og spar 15%
  • Køb 12 for 135,00 kr pr. stk. og spar 23%
175,00 kr

Lagerstatus: På lager

Se produkt PDF

Hurtigt overblik

Vinen har været lagret 9 måneder på slavoniske egetræsfade og minimum 3 måneder på flasken inden frigivelsen.
Vinen er produceret på "Ripasso" metoden, som direkte oversat betyder "passeret igennem igen". Udtrykket betyder, at man tilsætter de upressede skaller fra Amarone vinene efter at disse vine på tørrede druer er færdige med deres gæring. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til Valpolicella'en.

Det er en utrolig flot vin med intens mørk rubinrød farve, elegant duft med noter af krydderier, harmonisk, fyldig og frugtrig smag samt en lang og behagelig eftersmag.

Den er særdeles velegnet til oksekød, vildt samt diverse oste.
prev
next
Santa Sofia Ripasso Valpolicella DOC Superiore

Detaljer

Fakta om Santa Sofia Ripasso Valpolicella DOC Superiore

  • Drue: 70% Corvina, 25% Rondinella og 5% Molinara
  • Område: Valpolicalla området i Veneto
  • Duft: Elegant, med noter af krydderier.
  • Smag: Harmonisk, fyldig og frugtrig.
  • Eftersmag: Lang og behagelig
  • Farve: Mørk rubinrød
  • Gastronomisk: Oksekød, vildt samt diverse oste.
  • Vinen kan med velbehag drikkes nu, men kan også henlægges yderligere nogle år
  • Alkoholprocent: 13,5
  • Restsukker: Ca. 7 gr./ltr.

Santa Sofias hovedkvarter og kældre er beliggende i Pedemonte di Valpolicella, som er beliggende i provinsen Verona, i Veneto regionen i Italien. Pedemonte er en af de smukkeste og mildeste zoner i det klassiske Valpolicella område. Santa Sofia har igennem generationer opbygget og vedligeholdt et flot omdømme som en lille producent med høj kvalitet og har i mange år produceret flotte vine af allerhøjeste kvalitet. Santa Sofias vine er resultatet af en perfekt blanding af gamle traditioner og mange års erfaring tilsat moderne teknologi. Vinen har været lagret 9 måneder på slavoniske egetræsfade og minimum 3 måneder på flasken inden frigivelsen. Vinen er produceret på "Ripasso" metoden, som direkte oversat betyder "passeret igennem igen". Udtrykket betyder, at man tilsætter de upressede skaller fra Amarone vinene efter at disse vine på tørrede druer er færdige med deres gæring. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til Valpolicella'en.