Hvidvin

28 til 35 ud af 35

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende

28 til 35 ud af 35

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvidvin er godt til forretter og lette hovedretter med blandt andet fisk, og så kan mange lide kold hvidvin på lune sommerdage- og aftner. Vores sortiment af hvidvine er mindre end rødvine, men vi har stadig mere end 40 hvidvine at vælge imellem. Skulle du ønske andre vine end dem du ser her på hjemmesiden, så kontakt os - vi kan skaffe det meste hjem.

Vi har hvidvine fra det meste af verden i forskellige prisklasser, og vi hjælper gerne med at finde ud af, hvilke vine der passer til netop dit behov
 

 Druerne
De fleste hvidvine er lavet på druerne Chardonnay, Sauvignon blanc og Riesling. Chardonnay stammer fra Bourgogne i Frankrig og er den foretrukne grønne drue i verden.  Den kan give alt fra let/tør mousserende vin til sød botrytiseret dessertvin. De fleste tyske vine er dog lavet på Riesling-druen.

Serveringsfif
Tommelfingerreglen med hvidvin er, at de vine der har et lavt syreindhold smager bedst, hvis de serveres ved en temperatur på 12-16 grader, mens hvidvine med højt syreindhold smager bedst, hvis de er mellem 8 og 10 grader, når de serveres.
Helt søde hvidvine kan man med fordel drikke ved 8-12 grader.

Velkommen!

For at fortsætte, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.

Er du fyldt 18 år?